Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Selecció de personal
per a Salut

La selecció de personal en el sector farmacèutic i sanitari presenta cada dia reptes més complexos. La necessitat d'una constant adaptació als nous avanços tecnològics és essencial en els candidats seleccionats. Per això, a Habemus realitzem una cerca de talent humà per oferir-te els millors professionals del sector i crear un equip de treball amb l'experiència i formació actualitzada i especialitzada que necessites a Barcelona.

Selección de personal

Comptem amb una borsa d'ocupació actualitzada i especialitzada de professionals farmacèutics i hospitalaris, abastant tant posicions assistencials com de gestió, investigació i producció.

Selección de personal

Principals llocs: Metges, Infermer/es, Biòleg/es, Tècnic/es i auxiliars sanitaris, Farmacèutic/es, Fisioterapeutes, Dietistes, Químic/es, Gerontòleg/es, Odontòleg/es, visitador/a mèdic/a, product manager.

Selección de personal

El nostre ampli coneixement del sector de la salut i la metodologia de tècniques d'avaluació específiques, garanteixen l'èxit del procés de selecció.

Selección de personal

Analitzem les necessitats del perfil sobre la base dels seus coneixements tècnics, les competències específiques i l'adequació a l'equip i a la cultura de l'empresa.

Contacte
Finalitats: Respondre les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades poden ser comunicades als oferents d'ocupació. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets a info@habemus.net.
Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l’enllaç de Política de Privacitat.