Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Selecció de personal
d'Hostaleria

Coneixedors de la complexitat i la diversitat de serveis que engloba l'hostaleria, a Habemus som especialistes en donar una resposta immediata a les necessitats de personal de cada establiment o empresa. És fonamental tenir en compte el tipus d'establiment, les seves dimensions, la seva oferta gastronòmica i d'hostalatge per a poder confeccionar un bon perfil.

Selección de personal

Un equip de consultors especialitzat i una sòlida experiència en l'àmbit de l'hostaleria, ens permet disposar d'una nodrida base de dades i fer el procés de cerca i selecció de personal amb total rapidesa i eficàcia.

Selección de personal

Sabem que per a arribar a l'èxit són necessaris professionals que gaudeixin del seu treball facilitant-los respostes laborals concordes a la seva experiència, formació i trajectòria.

Selección de personal

Coneixem el sector de l'hostaleria i sabem que la rapidesa i l'agilitat en la incorporació dels candidats, així com l'estabilitat dels perfils contractats, són elements clau.

Selección de personal

Principals perfils professionals: Director/a centre, Xef executiu, Cap de cuina, Cap de sala, Director/a operatiu de centres, Director/a comercial. A Habemus treballem descobrint professionalitat i motivació, sent el nostre objectiu contribuir a la qualitat del teu establiment.

Contacte
Finalitats: Respondre les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades poden ser comunicades als oferents d'ocupació. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets a info@habemus.net.
Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l’enllaç de Política de Privacitat.