Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Headhunting de
Comandaments Intermedis

Especialistes en sector tecnològic i financer

Els comandaments intermedis ocupen una posició clau en les empreses com a responsables de conduir l'estratègia, implementar canvis organitzatius i assumir els objectius, amb la finalitat d'aconseguir que els equips duguin a terme una actuació orientada a les metes corporatives.

Per aquest motiu, és molt important que la seva contractació estigui en mans dels millors headhunters i experts en selecció de personal per a la teva empresa. Els nostres headhunters s'encarreguen de la selecció dels millors professionals perquè puguin desenvolupar les posicions de comandaments intermedis, així com involucrar-se en el projecte a partir d'una estratègia que permeti crear un bon equip de treball.

A Habemus tenim una alta demanda de posicions com a cap de vendes o cap de projecte encara que cobrim qualsevol posició de comandaments mitjans.

Selección de personal

Realitzem als nostres candidats proves específiques per a avaluar el seu nivell tècnic, funcional i estratègic, així com les seves habilitats socials, flexibilitat i esperit d'equip.

Selección de personal

Al marge de nostra pròpia bossa de candidats, utilitzem sistemes de reclutament directe en plataformes com Linkedin, i en les principals escoles de negocis i col·legis professionals.

Selección de personal

Principals llocs de treball: Responsables de departaments de processos, projectes, operacions, informàtica, enginyeria, qualitat, producció, logística, administració, comptabilitat i crèdit clients. Product manager, category manager, branch manager, responsable comunicació, cap de vendes, cap de projecte, delegat de zona i cap de producció.

Selección de personal

Estudiem la necessitat de cada client perquè els comandaments intermedis seleccionats s'ajustin al lloc i a la filosofia de cada empresa. També avaluem el potencial dels candidats per a assumir noves responsabilitats.

Contacte
Finalitats: Respondre les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades poden ser comunicades als oferents d'ocupació. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets a info@habemus.net.
Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l’enllaç de Política de Privacitat.