Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Selecció de personal per a
Comercial - Màrqueting

Per al creixement de la teva empresa és fonamental dotar-se dels millors professionals. La selecció de personal en l'àrea comercial i de màrqueting, a Barcelona i la seva província, presenta cada dia reptes més complexos i la necessitat d'una constant adaptació als nous avançaments tecnològics. A Habemus, busquem i t'oferim els millors professionals del sector amb l'experiència i la formació especialitzada que necessites, però sobretot, seleccionem persones.

A Habemus tenim una alta demanda de posicions tant comercials com de cap de vendes.

Selección de personal

Som consultors de recursos humans especialitzats a seleccionar personal comercial i de màrqueting en l'àrea de Barcelona i la seva província per a ajudar-te a augmentar la cartera de clients de la teva empresa i millorar les vendes.

Selección de personal

Principals ofertes de treball: director/a de màrqueting – director/a comercial - Tècnic/a Comercial – Tècnic de Màrqueting- Key Account Manager - Product Manager- Sales manager- Executiu/va de comptes - Business Developer Manager -Teleoperador/a- Administratiu/va de compres, tècnic/a de comunicació digital, tècnic/a màrqueting digital.

Selección de personal

Avaluem les competències, les habilitats comercials , la motivació dels nostres candidats i, en el cas dels perfils estrictament comercials, valorem la possible aportació d'una cartera de clients pròpia.

Selección de personal

Disposem d'una àmplia base de dades de candidats. Analitzem les necessitats del perfil sobre la base dels seus coneixements tècnics, l'adequació a l'equip i a la cultura de l'empresa.

Contacte
Finalitats: Respondre les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades poden ser comunicades als oferents d'ocupació. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets a info@habemus.net.
Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l’enllaç de Política de Privacitat.