Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Notícies
 • La selecció de personal i la transformació digital
  20 ABR
  Davant la situació de crisi actual, la transformació digital s’ha obert camí de manera quasi imperativa. En origen, la TD consisteix en reorientar procediments, productes i actius d’una empresa, implementant les capacitats digitals per aconseguir un model més eficaç. A banda de remodelar l’organització, també significa experimentar i desafiar els procediments tradicionals i explorar nous reptes per a les empreses.
 • ¿Coneixes els avantatges del reclutament extern?
  02 SET

  Quan parlem de reclutament extern, ens referim a la cerca de candidats fora de l'empresa o negoci per a cobrir un determinat lloc de treball, en contraposició a les promocions internes. Aquesta forma de reclutament resulta molt útil quan ens trobem davant diversos escenaris.

 • Les tendències en recursos humans: Atreure el talent i augmentar l'eficàcia en la Selecció de Personal
  30 GEN

  En un context canviant, amb nous reptes i realitats es fa necessari estar alineats amb la transformació digital i posar el futurs empleats en el centre de les nostres actuacions. Tot això, ha contribuït a l'aparició de noves  tècniques,  la utilització de recursos digitals i a l'anàlisi de dades en els processos de selecció del talent. A continuació detallem aquestes novetats.

 • Conèixer i connectar amb es empleats, clau en Recursos Humans
  23 GEN
  La creixent importància del departament de Recursos Humans en l'estructura de qualsevol empresa continuarà augmentant al llarg de l’any. En un context canviant, amb nous reptes i realitats que s'actualitzen diàriament, no sols serà necessari comptar amb els més preparats, sinó desenvolupar sistemes en els quals tot aquest talent pugui desplegar-se al servei dels objectius de l'empresa.