Usem cookies propies i de tercers per oferir els nostres serveis y recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Consultoria de selecció de personal i recursos humans de Barcelona

El nostre objectiu és oferir una selecció de personal pròxima, eficaç i especialitzada per a garantir l'èxit i desenvolupament de la teva empresa. El nostre compromís consisteix a oferir-te el millor servei de cerca de candidats i headhunting per a salut, comandaments intermedis, comercial i màrqueting i hostaleria.

Especialització en selecció de personal de salut, comandaments intermedis, comercial i màrqueting i hostaleria

A Habemus sabem de la importància del coneixement del sector, per això ens hem especialitzat en quatre àrees específiques durant el procés de selecció de personal: Salut, Comandaments Intermedis, Comercial i Màrqueting i Hostaleria.

Tracte Humà

“Persones que treballen per persones”, aquest és un dels valors que persegueix el nostre equip. Oferim un tracte pròxim, personalitzat i humà als nostres clients i candidats durant tot el procés de selecció de personal a Barcelona i la seva província.

Rapidesa en el procés de selecció

Ens ajustem a les necessitats i grandària de cada empresa per donar una resposta eficaç, ràpida i professional davant la demanda de personal en un termini màxim de 30 dies.

Amplia base de dades de candidats

Treballem dia a dia per trobar els millors candidats tant de comandaments intermedis, comercial i màrqueting com de personal d'hostaleria i personal de salut. La nostra base de dades se centra principalment a Barcelona i la seva província.

Proximitat

El nostre compromís és atendre els nostres clients de manera personalitzada. La ubicació de les nostres oficines ens dóna la possibilitat d'oferir una experiència propera i àgil a les empreses de Barcelona i la seva província.

Garantia i Experiència

Amb més de 25 anys d'experiència en especialització en talent humà i més de 7.000 persones seleccionades, garantim els nostres serveis al llarg d’un període d'entre sis mesos i un any, en funció del perfil del lloc de treball.

Bona estructura organitzativa

A Habemus disposem d'un equip professional i especialitzat la funció del qual és trobar els candidats que més encaixin amb la cultura de la teva empresa i cobrir les diferents àrees en els processos de selecció de personal a Barcelona i la seva província.

Contacte
Finalitats: Respondre les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades poden ser comunicades als oferents d'ocupació. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets a info@habemus.net.
Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l’enllaç de Política de Privacitat.